Lottemaa sõlmis atraktsioonide lepingu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lottemaa avatakse loodetavasti augustikuus.
Lottemaa avatakse loodetavasti augustikuus. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Loodetavasti augustikuus avatav Lottemaa teemapark ostab Eesti konsortsiumi käest, kuhu kuuluvad Okarina OÜ, Stagecraft OÜ ja Seikluspark OÜ, ligi 100 atraktsiooni, lepingu maksumus on 645 000 eurot ilma käibemaksuta.

«Kõik Lottemaa jaoks loodavad atraktsioonid on unikaalsed, olles külastajatele tuttavad Janno Põldma ja Heiki Ernitsa poolt loodud Lotte raamatutest ja joonisfilmidest,» kinnitas BNS-ile Lottemaa turundusjuht Jorgen Sumin. Lisaks tuleb teemaparki staadion ja seiklusrajad.

Kindlasti on üks leiutistele esitatud nõudmisi see, et nad reaalselt töötaksid ja teemapargi külastajad saaksid neid kasutada, rääkis Sumin. Teemaparki tuleb ka Lottemaa järgi tehtud planetaarium.
Veebruari alguse seisuga on oodata, et Eventus Ehituse tööd lõpevad juuliks ning augustis on Lottemaa külalistele avatud. "Tänaseks on tähtsamate hoonete vundamendid rajatud, seinakarkassid kerkivad ja esimestel hoonetel juba katusedki paigas," rääkis Sumin.

Konsortsiumi puhul oli ainsa pakkujaga atraktsioonide hankel. Ehitustööde 4,3-miljonise lepingu sõlmis teemapark Eventus Ehitusega. Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) on parki toetanud 4,4 miljoni euroga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles