Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Uued tooted: Rannarootsi värsked ravioolid

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Siiri Erala
Copy
Rannarootsi ravioolid sealihaga.
Rannarootsi ravioolid sealihaga. Foto: Tootja foto

Maag lihatööstus teatas, et laiendas haaret ja tõi Rannarootsi kaubamärgi all turule värsked pastatooted - nelja erineva täidisega ravioolid.

Valikus on sea- ja veiseliha täidisega, singi-juustu täidisega ning kolme juustu täidisega ravioolid.

Lihatööstuse juht Olle Horm andis lootust, et tulevikus võib maitsete valik suureneda. «Esmalt vaatame, kuidas tarbija nende täidistega ravioolid vastu võtab ning tulevikus on plaan vastavalt turu ootustele ja nõudmistele ka sortimenti laiendada,» ütles ta.

Pastatoodetega alustamine (uute seadmete soetamine ja liinide käivitamine) nõudis Maagilt ligi kaks miljonit krooni. Uusi töötajaid ja ruume siiski ravioolide tootmiseks tarvis polnud. Tootmine käib Rakvere üksuses ja sealsed inimesed said lihtsalt lisakoolitust.

Tagasi üles