Samsungi uueks Baltikumi presidendiks sai Taehwan Hwang

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taehwan Hwang
Taehwan Hwang Foto: Erakogu

Alates jaanuarist on Samsungi Balti regiooni uueks presidendiks Taehwan Hwang, kes töötas varasemalt Samsungi Ida-Euroopa TV-tooterühma juhina. Endine president Joseph Kim jätkab Samsungi Rumeenia ja Bulgaaria regiooni presidendina.

Taehwan Hwangi töökohaks on Samsung Baltikumi peakontor Riias, kus hallatakse äritegevust kõigil kolmel turul Eestis, Lätis ja Leedus. Hwangi sõnul soovib ta oma ametiajal keskenduda eeskätt B2B ärivõimaluste suurendamisele ning säilitada olemasolevat juhtpositsiooni tarbe-elektroonika turul.

1999. aastal asutatud Samsung Electronics Baltics on oma turul saanud üheks tuntuimaks tarbeelektroonika kaubamärgiks, millest on saanud ühtlasi ka juhtiv kaubamärk mitmetes tootekategooriates.

«Mul on hea meel liituda hästi toimiva ja väga motiveeritud meeskonnaga, mis juhib Samsungi tegevust Baltimaades,» ütles Hwang. «Olulise tegevussuunana jätkame kindlasti digitaalse hariduse arendamist Balti riikides, mille eesmärk on anda lastele ja noortele parem  juurdepääs tulevases töös vajalike oskuste omandamisele. Maailma suurima elektroonikaettevõttena usume, et tehnoloogia kasutamine hariduses täiustab õppekvaliteeti, õpilaste kaasatust ja motivatsiooni.»

Hwang on töötanud Samsung Electronicsis peaaegu 20 aastat ja olnud selle aja jooksul mitmel juhtival kohal Samsungi Euroopa turgudel. 1996 alustas ta oma karjääri Euroopa televiisorite divisjonis müügi- ja turundusosakonnas. 2003 määrati ta Poola tarbeelektroonika osakonna juhiks. 2009 läks ta tagasi Samsung Electronicsi peakontorisse Lõuna-Koreas ja töötas viimased neli aastat Euroopa televiisorite divisjonis müügi- ja turundusosakonnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles