Eesti Post hangib 2,5 miljoni euro eest kaubikuid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Posti kontor.
Eesti Posti kontor. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti Posti suurenenud ärimahud ja kiire kasv Baltikumis panid ettevõtet korraldama üle-baltikumilist 2,5 miljoni eurost kaubikute hanget.

Eesti Posti administratiivdivisjoni juht Kaido Padar ütles, et uued masinad hangitakse sooviga ühtlustada olemasolevat autoparki ning laiendada äritegevust üle Baltikumi.

«Meie mahud on nii palju kasvanud, et nende teenindamiseks vajame uusi autosid, millega igal pool üle Baltikumi kvaliteetset teenust osutada,» märkis Padar.
Kahe aasta jooksul soovib ettevõte osta 185 masinat, millest 143 läheb Eestisse, 20 Lätti ja 22 Leetu.

Vähemalt 8-miljonise aastakäibega ettevõtete pakkumisi oodatakse 25. veebruarini.

«2015. aastaks on Eestis 360 kaubikut, Lätis tänasega võrreldes kolm korda rohkem masinaid ehk 28 ja Leedus tänase 55 asemel 70 autot,» selgitas Padar.
Üks suuremaid muudatusi võrreldes varasemate sõidukite hangetega on see, et hangitavad väikekaubikud saavad olema diiselmootoriga. «Nii hoiame me kokku kulusid, kulutame vähem kütust ja saastame vähem keskkonda,» põhjendas Padar.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles