Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Uue rammusa juustu rasvasisaldus küünib 29%

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Hanneli Rudi
Copy
Valio uued juustud.
Valio uued juustud. Foto: Valio

Kuna rahva pelgus rasvase toidu ees on taandunud, hakkas Valio tootma uut rammusat juustu.

«Kunagine hirm suurema rasvasisalduse ees tootes on taandunud. Mõistmine, et toidurasvad annavad toidule rikkalikuma maitse ja lõhna ning kreemise konsistentsi, on muutnud meie igapäevast menüüvalikut,» ütles Valio Eesti AS turundusdirektor Krista Kalbin. Rasvasemad tooted ongi muutunud populaarsemaks.

«Seetõttu andsime traditsioonilisele Edam-tüüpi Eesti juustule külluslikuma 29%-lise rasvasisalduse,» sõnas ta.

Valio hakkas tootma ka suitsusingiga Kaval-Ants suitsujuustu, mida küpsetatakse õige maitse saamiseks lehtpuulaastudega suitsuahjus.

Tagasi üles