Vaata, kas ka sinu tööandja kandideerib Unistuste Tööandjaks

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prügikonteineri tühjendamine.
Prügikonteineri tühjendamine. Foto: Margus Ansu / Postimees

Homme valib žürii paljude esitatud kandidaatide hulgast välja viis organisatsiooni, kes kandideerivad Unistuste Tööandja 2013 tiitlile. Vaata, kes on need julged ettevõtted, kes on ennast üles seadnud Unistuste Tööandja konkursile!

Tiitlile said kandideerida kõik organisatsioonid, kelle töötajad ja ka juhid arvavad, et nende asutusesiseses töökorralduses ja -kultuuris on midagi, mida seada eeskujuks teistele ja mis peaks neid positiivselt eristama paljude teiste tööandjate seast.

«Nagu elu näitas, ei julge paljud ettevõtted endid ise üles seada, kuna kardavad töötajaskonna kriitikat. Neil aga, keda töötajad ise avalikult kiitnud on, oli avaldust esitada lihtsam,» rääkis konkursi eestvedaja Anu-Mall Naarits. «Olen avaldusi lugenud ja päris kindlasti võib nende põhjal juba täna öelda, et kõik endid üles seadnud organisatsioonid tähtsustavad töötajat keskmisest kõrgemalt ja püüavad tööatmosfääri kujundada lähtuvalt töötaja ootusest, et leida ja kinnistada endiga parimatest parimad spetsialistid.»

Kõiki laekunud taotlusi koos põhjendustega hakkab homme vaagima esinduslik žürii koosseisus Klaas-Jan Reincke (CPD Arenduskeskus), Renita Käsper (CV Keskus), Kaire Cocker (Töötukassa), Kristi Hunt (EVEA) ja Marko Siller (Vastutustundliku Ettevõtluse Foorum) ja Eesti Personalijuhtimise Ühingu PARE juhatuse liige Jane Etverk. Unistuste Tööandja 2013 tehakse teatavaks 30. jaanuaril toimuval konverentsil «Unistuste Tööandja: 100 ideed».

Viis finalisti valitakse järgmiste organisatsioonide seast:

Caritas Eesti MTÜ

CGI Eesti AS

Elisa Eesti AS

Ericsson Eesti AS, Tallinna tehas

Gourmet Coffee OÜ

Playtech Estonia OÜ

Premia Tallinna Külmhoone AS

Proekspert AS

Pärnu Vesi AS

Ragn-Sells AS

SA Maarja Küla

SA Noored Kooli

SA Teaduskeskus AHHAA

SA Teeme Ära

Saku Õlletehase AS

Sevenoil Est OÜ

Sisekaitseakadeemia

Tallinna Haridusamet

Tele2 Eesti AS

Timbeco Woodhouse OÜ

Tradehouse OÜ

TransferWise

Uus Maa Kinnisvarabüroo

Vasilyev School OÜ

Viimsi Lasteaiad

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles