Lennuameti peadirektoriks sai Kristjan Telve

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Telve
Kristjan Telve Foto: Erakogu.

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts nimetas Lennuameti peadirektori ametisse Kristjan Telve.

«Ma soovin, et senine hea koostöö lennuohutuse tagamisel lennundussektori ja Lennuameti vahel jätkuks sama edumeelselt. Ma annan kõik endast oleneva, et seda veelgi tugevdada ning et Lennuamet oleks võrdväärne partner Eesti lennunduse arengus nii siseriiklikele kui ka rahvusvahelistele koostööpartneritele,» ütles Telve.

Kristjan Telve oli varasemalt lennuliiklusteeninduse ja lennuväljade osakonna juhataja ja täitis peadirektori ülesandeid alates 04. aprillist 2013, kui ametist lahkus eelmine peadirektor Koit Kaskel.

Telve on lõpetanud Tartu Lennukolledži kahel korral - 1999 lennuliikluse juhtimise ja 2007 lennutegevuse korralduse eriala. Lisaks täiendab ta ennast hetkel TTÜ magistriõppes. Ta on end pidevalt täiendanud nii rahvusvahelistel kui ka siseriiklikel koolitustel nii lennundusspetsiifilistes valdkondades kui ka juhtimisalastel teemadel.

Telvel on eelnev töökogemus erasektoris lennunduse valdkonnas ja ka avaliku teenistujana Lennuametis, täites alguses inspektori ning viimased 6,5 aastat osakonnajuhi ülesandeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles