Apollo Pärnu kino ei jää ainsaks

Liina Valdre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raamatukauplusekett Apollo avab maikuus Pärnu Keskuse juurdeehituses uue raamatu- ja meelelahutuskaupluse ning esimese Apollo kino.
Raamatukauplusekett Apollo avab maikuus Pärnu Keskuse juurdeehituses uue raamatu- ja meelelahutuskaupluse ning esimese Apollo kino. Foto: Apollo

Raamatukaupluste keti Apollo kinnitusel ei jää maikuus Pärnus avatav Apollo kino kindlasti nende ainsaks.

«Apollo soovib tõusta kinoturu liidriks ja kindlasti ei jää Pärnu Apollo kino ainsaks.  Võrreldes meie senise äriga, vajab kinode rajamine pikaajalist planeerimist ja enne, kui järgmisi ehitama hakatakse, kulub veel aega,» kommenteeris Apollo müügi- ja turundusjuht Eha Pank lehele.

Pank kinnitas, et nad on avatud koostööle ning pakkumistele ka mujal Eestis, kuid lisas, et järgmistest Apollo kinodest on hetkel veel vara rääkida.

Raamatukaupluste kett Apollo teatas täna, et avab maikuus Pärnu Keskuse juurdeehituses uue raamatu- ja meelelahutuskaupluse ning esimese Apollo Kino.

Apollo kinos valmib kolm saali kokku 420 kohaga. Suurim saal mahutab 234 inimest ning kaks väiksemat kumbki 93 vaatajat. Koos kinoga avatav raamatu- ja meelelahutuskauplus on 515 ruutmeetriga Pärnu suurim.

2012. aastal eestlaste omandusse naasnud Apollol on hetkel 11 raamatukauplust, ettevõtte 2013. aasta käive oli 13,2 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles