Lumeta detsember romantikapakettide soetamist ei mõjutanud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sagadi mõis.
Sagadi mõis. Foto: Arvet Mägi / Virumaa Teataja

Eelmise aasta lumeta detsember mõisapuhkuste nautijate ning romantika-ja talvepakettide soetajate arvu ei mõjutanud, mõned mõisad kinnitasid pigem külastajate arvu suurenemist.

Sagadi hotelli administraator Anna-Margarita Nukk ütles, et pigem on müük iga aastaga suurenenud ning lumetu talve ja pühadeperioodiga kliente kaotatud pole, kuna lisaks talvepaketile pakub mõis erinevaid teenuseid, mis lume olemasolu ei eelda.

Unique Hotels Groupi turundus- ja müügijuhi Liina Pärlini sõnul lumeta kuu Vihula mõisa külastajate arvu ei mõjutanud, pigem oli neid rohkem kui eelmisel aastal ning peale eestlaste olid peamisteks külastajateks soomlased ja venelased. Samuti peeti Pärlini sõnul nende juures ka palju jõulupidusid ja kontserte, mille külastamist lumepuudus ei takistanud.

Nii Padise kui ka Palmse mõis pakuvad romantikapaketti ning Padise mõisa esindaja Elika Laanese sõnul soetati detsembris paketti lumepuudusest hoolimata eelmiste aastatega võrreldes sama palju. Kuna Palmse mõisa müügijuhi Riina Virksi sõnul on romantikapakett pigem tubase sisuga, siis ka nende külastajate arv ei vähenenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles