CV Online sai ühe välisomaniku juurde

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on fragment CV-Online netileheküljest.
Pildil on fragment CV-Online netileheküljest. Foto: CV-Online

Alates jaanuarist on Baltimaade suurima turuosaga tööpakkumiste portaali CV Online’i omanike seas peale Soome Alma Media meediakontserni ka ülemaailmse haardega tööpakkumiste vahendaja Monster Worldwide, vahendab Äripäev.

Alma Media ja Monster Worldwide tegid koostööd Soomes juba varem, kuid kogu Ida-Euroopat hõlmava ühise ettevõtte loomisest teavitati avalikkust novembris. Nüüd jaanuaris sai tehing teoks ning see tähendab, et 9 riigis värbamisportaale, sh Eesti CV Online’i omav Alma Career OY uus vähemusosanik on 15%ga Monster Worldwide. Monsteri näol on tegemist New Yorgi börsil noteeritud firmaga, mis vahendab tööpakkumisi ligikaudu 50 riigis.

CV Online’i juhi Agu Vahuri sõnul uue omaniku lisandumine suuri muutusi kaasa ei tähenda.

«Praegu toob see muutus klientidele kaasa võimalusi osta tööpakkumiskuulutusi üle maailma,» sõnas ta.

Tööpakkumiste vahenduse äris oli mullu Baltimaades kasvu märgata.

«Grupi ettevõtetest me kasvasime kõige kiiremini siin Baltikumis ja täitsime oma eelarve ilusti,» sõnas CV Online’i juht Agu Vahuri. Käibes tähendas see 2012. aasta 2,4 miljoni euro pealt liikumist 2,85 miljonile eurole.

Ka selleks aastaks eeldab ta ettevõtte ärimahu 10%st kasvu. “Kui majandus kasvab, siis inimesed on julgemad töökohti vahetama ja siis on tööturg tervikuna likviidsem,” märkis ta.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles