Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Maag Lihatööstus muutub Rannarootsi Lihatööstuseks

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Liisu Arumäe
Copy
Rannarootsi 100-protsendise lihasisaldusega keeduvorstid.
Rannarootsi 100-protsendise lihasisaldusega keeduvorstid. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Tänasest muutub AS Maag Lihatööstuse ärinimi. Edaspidi on ettevõte ärinimeks AS Rannarootsi Lihatööstus, teatab ettevõte.

Ettevõtte tegevjuhi Indrek Puskari sõnul on Rannarootsi ettevõtte peamine kaubamärk ning nime muutmise põhjuseks on soov ühendada tootja nimi kaubamärgi omaga. «Uus ärinimi muudab tarbijale selgemaks ja läbipaistvamaks, kes Rannarootsi viinereid, sardelle ning teisi lihatooteid toodab,» lisas ta.

Lisaks ärinime muutusele planeerib lihatööstus lähiajal värskendada ka Rannarootsi kaubamärki. Samuti uuendatakse mitmete toodete valikut.

Rannarootsi Lihatööstus kuulub Eesti kapitalil põhinevasse toiduainete tootmise ja müügiga tegelevasse kontserni Maag Grupp, kuhu kuuluvad ka AS Maag Piimatööstus ja AS Maag Konservitööstus.

Tagasi üles