Selver leidis uue ostudirektori Statoilist

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Riisalu
Katrin Riisalu Foto: Erakogu.

Tänasest alustas Selveris tööd ostudirektor Katrin Riisalu. Tema eelmiseks tööks oli Statoili hangete valdkonna juhtimine, varasemalt on Riisalu tegutsenud erinevates jaekettides.

Katrin Riisalu kaitses 2007. aastal EBS-is ärijuhtimise magistrikraadi ning tänaseni on ka Marketingi Instituudi ostujuhtimise lektor. 

«Katrin on suure kogemustepagasi, kõrge saavutusvajaduse ja positiivse ellusuhtumisega ostuvaldkonna  tippspetsialist,» räägib Selveri keti juht Andres Heinver uue juhi valikust.

«Selver on minu silmis läbinisti eestimaine ettevõte,» rääkis Katrin Riisalu. «Minu senine karjäär on kulgenud erinevates rahvusvahelistes firmades ning seetõttu pean põnevaks väljakutseks juhtida ostupoolt kodumaise kontserni suurimas ettevõttes. Ostuvaldkond on mind paelunud kogu elu, olen seda tööd aastaid teinud ning Selveri 43 kaupluse sisseostu eest vastutamine on suurepärane võimalus ennast proovile panna,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles