Päevatoimetaja:
Sander Silm
Saada vihje

Viinamarjalehes vimb

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Liina Karron

 

1 roogitud vimb sööja kohta (võib kasutada ka siiga või muud valget õrna kala)

3 suuremat konserveeritud viinamarjalehte kala kohta

Noaotsatäis võid, peenikest meresoola, purustatud musta pipart

Maitsesta kala seest ja väljast soola ja pipraga, lisa kõhuõõnde veidi võid. Aseta üks viinamarjaleht kalale kõhtu, teised kaks lehte ümber kala. Grilli keskmisel kuumusel kümmekond minutit.

Sööma asudes eemalda kala ümbert välimised, veidi kõrbenud viinamarjalehed, kõhus küpsenud lehe võid koos kalaga ära süüa.

 

Lisandiks sobib kapparite ja punase sibulaga kartulisalat.

Märksõnad

Tagasi üles