Karulaugu- ja sidrunivõiga täidetud grillahvenad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liina Karron

 

3 roogitud ahvenat sööja kohta

Maitsevõi jaoks:

100 gvõid

Poole sidruni koor, peenelt riivituna

1 tl sidrunimahla

Peotäis hakitud karulauku

¾ tl meresoola

Maitsevõi valmistamiseks sega toasoe või ülejäänud osistega. Aseta maitsevõi küpsetuspaberile ja rulli tihedalt kokku, moodustades u.4 cmläbimõõduga toru. Aseta sügavkülma tahenema.

Kalu valmistama asudes lõika võist 1cm paksused viilud, aseta kala kõhtu. Sulge kõht tihedalt tikukesega. Pintselda kala õliga ja maitsesta kergelt soolaga.

Grilli ahvenaid 6-7 minutit keskmisel kuumusel, vajadusel veel õliga pintseldades.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles