Üleskutse: kiida oma tööandjat!

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parimates ettevõtetes pole jutud meeskonnatööst vaid tühi sõnakõlks, vaid inimesed tunnevadki ühtsust. Pilt on illustratiivne.
Parimates ettevõtetes pole jutud meeskonnatööst vaid tühi sõnakõlks, vaid inimesed tunnevadki ühtsust. Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Palju on räägitud võimatutest ülemustest, ebameeldivatest töökaaslastest ja ahistavatest töökeskkondadest. Kuid Eestiski on palju ettevõtteid, kus töötada on puhas lust ja rõõm. Kui töötad mõnes sellises organisatsioonis, siis tule ja kiida oma tööandjat selle üleskutse juures kommentaariumis.

Selle kuu lõpul kogunevad paljude Eesti ettevõtete tipp- ja personalijuhid konverentsile «Unistuste tööandja», et rääkida avameelselt sellest, miks ja kuidas peaks ettevõtted ennast teadlikult tööturul eristama kui parimat tööandjat. Samal konverentsil tehakse ka teatavaks unistuste tööandja 2013 nimi.  

Kui sa tunned, et sinu tänane tööandja väärib positiivset esiletõstmist, siis kirjuta selle loo kommentaariumisse, mis on sinu tööandja juures eeskuju- ja tähelepanuväärset. Hea oleks, kui julgeksid lisada ka oma tööandja nime, sest personaalne kiitus on kindlasti väärtuslikum.  Kiita saab ka ametlikult, täites siin asuva ankeedi. 

Mõned vihjed oma tööandja positiivse poole hindamiseks: ettevõttes on head karjäärivõimalused; ettevõtte missioon tundub oluline ja arusaadav; tunned ennast võrdse meeskonnaliikmena, kellega ettevõttes ka päriselt arvestatakse; töö kõrvalt jääb isiklikuks eluks ka aega; tunned, et selles organisatsioonis töötades kuuluksid kui eliiti: palk on hea jne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles