Toomas Tool kannab vara Mari Toolile

Tõnis Oja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Toomas Tool kannab talle kuuluvate ettevõtete enamus- või täielikud omandused abikaasa Mari Toolile.

Äriregistri andmetel liikus 20. detsembril 2,18 miljonit Baltplasti aktsiat Toomas Tooli omandusest Mari Toolile, kellele kuulub nüüd 3,095 miljonit aktsiat ehk 61,9 protsenti ettevõtte aktsiakapitalist. Lisaks vahetasid omanikku 271 078 Baltplasti eelisaktsiat, mille igal aktsia dividendid on 1,2 korda suuremad lihtaktsia dividendidest. Baltplasti põhikirja kohaselt eelisaktsiad hääleõigust ei oma.

Baltplasti aktsiakapital on viis miljonit eurot.

Baltplast on Arco Vara suurim aktsionär omades 21,09 protsenti ettevõtte aktsiatest. Mari Toolile kuulub 20. detsembril saadetud börsiteate kohaselt ka 7,8 miljonit Silvano FG aktsiat, mis moodustab 19,8 protsenti ettevõtte aktsiakapitalist.

Lisaks sellele liikusid kergmetallvara tootmisega tegeleva Printtare kõik aktsiad nimiväärtusega üks miljon eurot  20. detsembril Baltplasti omandusest Toomas Toolile ning päev hiljem Mari Toolile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles