Selveris küünetange proovinud klient tembeldati vargaks

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vargaks tembeldatud Jekaterina.
Vargaks tembeldatud Jekaterina. Foto: Reporter.ee

Lasteaiatöötaja Jekaterina sai reedel suure šoki osaliseks, kui ta Pelgulinna Selveris vargaks tembeldati.

32-aastane lasteaiatöötaja Jekaterina proovis Selveri kosmeetikaosakonnas küünetange. Kaupluse töötajatele jäi silma, et Jekaterina riputas proovitud küünetangid tagasi poeletile, kuid lahkuda tal ei lubatud. Hoogsal sammul saabusid G4S turvamehed, kes viisid nahhaaliks nimetatud kliendi oma ruumi, vahendas Reporter.ee.

«Nad süüdistasid mind, et ma tegin tangid katki ja pean need kinni maksma. Kui küsisin, et mis siis saab, kui ma nende eest ei maksa, öeldi, et kutsutakse politsei ja pean veel trahvi ka maksma,» rääkis Jekaterina.

Tarbijakaitseameti avalike suhete juhi Hanna Turetski-Toomik ütles, et poes võib esemetele ka porikärbes peale tulla ja et see pole piisav argument. «Keegi ei saa väita ka seda, et mõni müüja pole neid ise katsunud või proovinud. See ei ole argument, seda enam, et seal ei ole väljas mingisugust kirja, et tangide proovimine tähendab automaatselt ostukohustust.

Reede õhtu Selveris lõppes sellega, et kohal käis politsei ja Jekaterina kätte sattus paber, millel olevast sõnastusest jääb mulje nagu oleks ta tange varastada püüdnud. Igatahes sunniti ta 210 krooni lauale laduma, aga et kassasüsteem oli hilisõhtuse aja tõttu juba sulgunud, paluti ta tšeki järele järgmisel päeval.

Lõpuks sai Jekaterina siiski raha tagasi ning turvamees ka vabandas tema ees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles