Vali unistuste tööandja!

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Google on mitmeid kordi valitud maailma kõige ihaldusväärsemaks tööandjaks. Pildil Google`i Toronto kontor.
Google on mitmeid kordi valitud maailma kõige ihaldusväärsemaks tööandjaks. Pildil Google`i Toronto kontor. Foto: MARK BLINCH/REUTERS

Marketingi Instituut ja «100 Ideed Konverentsid» kuulutasid välja konkursi kõigile Eesti tööandjatele, kes soovivad kandideerida unistuste tööandja tiitlile.

«Tahame selgitada välja kõige atraktiivsemad Eesti tööandjad ja auhinnata neid, kes on oluliselt panustanud eristuva ja töötajasõbraliku tööandja brändi kuvandi loomisse,» märkis Marketingi Instituudi juht Anu-Mall Naarits.

Eraldi antakse tiitlid välja suurte ja väikeste organisatsioonide, samuti avaliku-, era- ja kolmanda sektori tööandjate lõikes. Kandideerida saavad kõik tööandjad täites ankeedi, mille leiab siit. Unistuste tööandja 2013 tiitel antakse välja  30. jaanuaril toimuval samanimelisel konverentsil Tallinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles