Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2013/12/16/2698582t1hdb02.jpg)
Kui traditsiooniliselt juuakse glögi kuumana, lisades sellele rosinaid ja mandleid, siis rahvusvahelistel kokteilivõistlustel kõrgelt tunnustatud Olympic Casino baaridaam Kelly Pappi glögikokteilide retseptid pakuvad talvisele joogile uusi lähenemisnurki.
Glögikokteilid
Jõuluaja soojus
- 8 cl kuuma klassikalist glögi (alkoholisisaldus 14%)
- 1 cl Galliano likööri
- 2 viilu apelsini
- 2 kaneelipulka
Kalla kuum glögi ja Galliano liköör konjakiklaasi, lisa kaneelipulgad ja apelsiniviilud.
Talverõõm
- 4 cl klassikalist glögi (alkoholisisaldus 14%)
- 2 cl Bols Peach likööri
- 1 tl Monin Amaretto siirupit
- 5 lehte värsket piparmünti
- 2 cl rõõska koort
Vala kõik komponendid šeikerisse ning loksuta tugevalt. Serveeri kokteiliklaasis.
Meenutusi suvest
- 8 cl alkoholivaba glögi
- 1 cl maasikapüreed
- 1 cl mangopüreed
- 5 lehte värsket piparmünti
- 4 cl ilma mullita vett
Vala kõik komponendid šeikerisse ning loksuta tugevalt. Serveeri koos jääga šampanjaklaasis.