Päevatoimetaja:
Angelina Täker

Veider kampaania: pesupood paigaldas proovikabiinidesse kaamerad

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Piret Lakson
Copy
Björn Borg'i kauplus.
Björn Borg'i kauplus. Foto: youtube.com

Rootsi pesubränd Björn Borg paigaldas proovikabiinidesse kaamerad, et muuta klientidele jõuluaegne ostlemine veelgi põnevamaks.

Ettevõte teatab oma kodulehel, et kaamerad on paigaldatud kahte poodi Stockholmis ja Amsterdamis. Piltide avalikustamine toimub vaid klientide nõusolekul.

«Paigaldasime kaamerad kahte proovikabiini, ühe Stockholmis, teise Amsterdamis asuvasse poodi. Miks? Sest jõuluajal peaks olema vähem kohustusi ning rohkem armastust ja võrgutamist,» selgitab Björn Borg oma koduleheküljel. Teates julgustatakse inimesi proovikabiini tulema, et lasta oma kenast tagumikust pilt teha.

Kaamerad on paigaldatud kampaania käigus, nimelt loositakse 24. detsembril kõigi klientide vahel, kes on lasknud avaldada endast pildid või kes on hääletanud oma lemmikpildi poolt, välja kingikoti, mis on täidetud aluspesuga.

Tagasi üles