Portugali lennufirma alustab Lissaboni-Tallinna lende

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TAP Portugali lennuk.
TAP Portugali lennuk. Foto: Tallinna Lennujaam

Portugali rahvuslik lennufirma TAP Portugal alustab tuleval suvel Lissabonist Tallinnasse lendamist.

Lissabon lend saab olema pikim regulaarlend, mida iial Tallinnast opereeritud, olles 3314 kilomeetri kaugusel. Lendu hakkab TAP Portugal opereerima A320 perekonna lennukitega A319, A320 ja A 321 ning lennuajaks kujuneb ligi viis tundi, teatas Tallinna lennujaam.

Tallinna Lennujaama juhatuse liikme Erik Sakkovi sõnul alustab TAP Portugal lende järgmise aasta suvel, täpsema lendude alguse kuupäeva ja lennugraafikud edastab Portugali lennufirma lähipäevil.

Ta märkis, et uus lennufirma toob Eestisse turiste ja lisaks avardab kaubavahetuse ja ekspordivõimalusi Eesti kaupmeestele Lõuna-Ameerika turul.

«TAP Portugali lisandumine Tallinnast lendavate lennufirmade hulka, avardab sihtkohtade hulka ning võimalusi kõigest ühe ümberistumisega jõuda mida erinevamatesse sihtkohtadesse - Assoori saartele, Madeirale, Roheneemesaartele, Brasiiliasse ning teistesse huvitavatesse sihtkohtadesse,» lisas Sakkov.

Portugali rahvuslik lennukompanii TAP Portugal lendab praegu 71 lennukiga 76 sihtkohta 34 riigis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles