200 g valget küpsetusšokolaadi
Sulata vesivannis valge šokolaad, lisa hapukoor ja kaneel ning pane kreem külmkappi vähemasti tunniks tahenema. Sulata vesivannis tume šokolaad. Täida metallist kommikapslid esmalt tumeda šokolaadiga, seejärel kalla üleliigne šokolaad vormidest välja, et kommile moodustuksid tumedast šokolaadist põhi ja servad. Pane kapslid külma, et šokolaad taheneks. Sulata vesivannis iirised, millele lisa piim. Lase iirisemassil veidi jahtuda ning täida tahenenud kapsid poolde kõrgusse iirisega. Kõige peale pritsi pritskoti või tavalise kilekoti abil valge šokolaadi-kaneelikreemist tupsukesed. Säilita külmikus.
Kirju koera pallid (16 tk)
400 g küpsetamiseks mõeldud piimašokolaadi
100 g klassikalisi või vanilliküpsiseid
8 apelsinimaitselist marmelaadikompvekki
Purusta küpsised peeneks jahuks. Sulata vesivannis pool šokolaadi, lisa küpsisejahu ja kondenspiim. Lase segul hetk pakseneda ja jahtuda. Poolita marmelaadikompvekid. Võta peotäis segu, suru see näppude vahel pisut kokku, aseta keskele poolik marmelaadikompvek ning vooli segust ümarad kuulikesed. Sulata ülejäänud šokolaad vesivannis, kasta pallikesed šokolaadi, puista peale meelepärast puistet (väga hästi sobib küpsisepuru) ning aseta külmkappi tahenema.
Aprikoosi-martsipani kuulikesed (16 tk)
8 kuivatatud aprikoosi (võib kasutada ka muid meelepäraseid kuivatatud marju, pähkleid)
pisut kardemoni või kaneeli
200 g tumedat küpsetusšokolaadi
Suru martsipanimass pisut õhemaks, lisa noaotsaga kardemoni ning vooli ühtlaseks massiks. Lõika aprikoosid pooleks. Võta tükk martsipani, aseta selle keskele poolik aprikoos ning vooli kuulikesed. Sulata vesivannis tume šokolaad ning kasta kuulid šokolaadi, puista soovi korral peale meelepärast puistet ning aseta kommid külmkappi tahenema.