Viimsi Spa saab 9 miljoni eurose vabaajakeskuse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimsi Spa.
Viimsi Spa. Foto: Egert Kamenik/Postimees

Saaremaa Grand Rose Spa ja Viimsi Spa omanikfirma OÜ Spa Varad kavatseb Viimsi Spa juurde ehitada 9 miljonit eurot maksva ja üle 5000 ruutmeetri suuruse vabaajakeskuse.

Wow Kogupere Elamuskeskus saab olema meelelahutus- ja vabaajakeskus igas vanuses lastele ja täiskasvanutele, mis on suunatud nii välis- kui ka siseturistidele, ütles Spa Varade juhataja Andres Tiik BNS-ile. «Rajatav keskus ühendatakse Tallinna Viimsi Spa olemasoleva lastekeskuse Rõõmupisikuga,» lisas ta.

Kogu projekt finantseeritakse hüpoteegipidaja, Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) ja omafinantseeringu toel, sõnas Tiik ja lisas, et ehitustööd on alustatud käesoleva aasta augustis ja projekti valmimistähtaeg on järgmise aasta augustis. «Kogu inveteeringumaht kokku on pea 9 miljonit eurot. Väljaehitatava juurdeehituse brutopindala on 5140 ruutmeetrit,» lausus Tiik.

EAS otsustas keskuse rajamist toetada 1,5 miljoni euroga Euroopa Regionaalarengu Fondi turismitoodete arendamise toetamise programmist.

Tiigi sõnul on eesmärgiks ehitada aktiivne ja hariv avastamis- ja mängukeskus, mis on ühendatud meelelahutus-, vabaaja-, multimeedia-, kinokeskuse ning spa- ja veemaailmaga.

«Põhisihtrühmaks on pereturism. Eeldame ja loodame, et antud projekt toob Tallinna madal hooajal rohkem pereturiste ja laiendab Eesti inimeste teenusevalikut antud teenindussektoris. Eesmärgiks, et tegevused kataks võimalikult laia sihtrühma ja eriteenuste vahel tekiks sünergia,» rääkis Tiik.

Keskuse rajamist toetavad olemasolevad Tallinn Viimsi Spa teenused - 110 numbritoaga hotell, spaa -ja beauty osakond, Spordiklubi koos jõusaali, ujula ja spinningustuudioga, 1000 ruutmeetrin lastekeskus koos kunstkattega uisuväljaku ning juba olemasolevad toitlustuskohad ja muud teenused ütles Tiik.

OÜ Spa Varad teenis mullu 6,3 miljoni eurose käibe juures 403 231 eurot kasumit. Möödunud aastal töötas ettevõttes keskmiselt 244 inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles