![Pardikoivad õlle, apelsini ja tüümianiga](http://f8.pmo.ee/oqLxtt9fRUdcQtIWURcA5c4fb7I=/1442x0/filters:format(webp)/nginx/o/2013/12/09/2678040t1hc12b.jpg)
Toidublogija Ragne Värk jagab pühade puhul oma imelist pardikoibade valmistamise retsepti.
Toidublogija Ragne Värk jagab pühade puhul oma imelist pardikoibade valmistamise retsepti.
Pardikoivad õlle, apelsini ja tüümianiga
Patsuta koivad majapidamispaberiga kuivaks ning pane külmale pannile. Pruunista keskmisel kuumusel ühelt ja teiselt poolt. Seejärel maitsesta soola ja pipraga. Pane koivad ahjuvormi, vala juurde ka pannile tekkinud pardirasv. Seejärel pane vormi apelsiniviilud, väiksemaks lõigatud porgandid ning pisikeste tükikestena mesi. Vala juurde õlu. Kata vorm kaane või fooliumiga ning küpseta ahjus 200 kraadi juures 10 minutit. Seejärel alanda kuumus 150 kraadile ning hauta kaks tundi.