Lugejamäng: saada jõulutoidu retsept ja võida väärtuslik auhind

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõululaual ei pea olema ainult verivorst ja seapraad.
Jõululaual ei pea olema ainult verivorst ja seapraad. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Postimehe jõuluteemaline erileht ning restoran Meat Market kutsuvad osalema retseptivõistlusel, mille võitjat ootab auhind 150 euro väärtuses.

Võistlusel osalemiseks tuleb toimetusele saata oma retsept mittetraditsioonilisest soolasest jõuluhõrgutisest. Retsepte koos valmistamisõpetusega ootame 17. detsembrini. Need tuleb saata e-posti aadressile info@tarbija24.ee.

Kindlasti tuleb kirjale lisada oma ees- ja perekonnanimi, kontaktandmed ning märge selle kohta, kas tegemist on originaalretseptiga või kelleltki teiselt saadud ideega.

Huvitavamad retseptid proovib järele žürii, eesotsas Maitseelamused Grupi peakoka Joel Ostratiga. Ka peakokk valmistab ise väljavalitud  kolm kõige huvitavamat rooga. Parimad retseptid avaldatakse ka Postimehe jõuluteemalisel erilehel. Võitja kuulutatakse välja  20. detsembril.

Parimatest parim saab restoranilt Meat Market auhinnaks jõululaua korvi, mis sisaldab  lihalõikeid, terriinit, metsseakonservi, põdralihavorsti, graavilõhet, jänesepada, jõulumuffineid ja trühvleid. Korvi väärtus on 150 eurot.

Eelmisel korral võitis selle võistluse toit verivorstisushi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles