Heategevus pole ainult suurfirmade pärusmaa, vaid haarab ka üliõpilasi

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Vabatahtlikud üliõpilased kogusid «Teeme head» üritusega 7. mail Eesti Lastefondi heaks ukselt uksele käies 110 291 krooni.

Eesti Lastefond suunab annetustest kogunenud summa kõrgkoolis õppivate lastekodulaste õpingute toetuseks.

Heategevuslik korjandus «Teeme head» toimus põhiliselt Tartus ja Tallinnas, selles osales 116 üliõpilast erinevatest kõrgkoolidest.

Vähemal määral jõudis annetuste kogujaid Tallinna ja Tartu ümbrusesse ning esimest korda ka Jõgevale, Otepääle, Pärnusse ja Rakverre.

Sularahaannetuste summaks kogunes 110 291 krooni, millele alles lisanduvad pangaülekannetena tehtavad annetused. 

Aktsioon vältas kokku üheksa tundi. «Mul on väga hea meel, et vihmast hoolimata enamik tudengeid kodust välja tuli  ja näitas oma suhtumisega, et hea tahtmise korral on alati võimalik teisi aidata,» ütles projekti üks eestvedajaid Alyona Stadnik «Teeme head» korjandust kommenteerides.

Eesti Lastefondi juhataja Sirje Grossmann – Loot on väga tänulik kõigile annetajatele ja arvas, et tegu oli ilusa ettevõtmisega.

«Väga hea on ukselt uksele kohtumine, kuna annetajal on isiklik kontakt ja võimalus küsida täpsemalt, kuhu annetus suunatakse,» ütles Grossmann-Loot.

Lastekodulaste õpinguteks kogub toetusi ka JCI Estonia korraldatav heategevusjooks Rat Race.

Kontoritöötajate heategevuslik ja meelelahutuslik jooks toimub sel aastal 1. juunil Tartus, 7. juunil Tallinnas ja 11. juunil Rakveres.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles