Eestlased toetavad Gruusiat veini ostmisega

Marti Aavik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gruusia veinide esitlus Tallinnas 28. mail 2008.
Gruusia veinide esitlus Tallinnas 28. mail 2008. Foto: Marina Puškar

Prisma kauplustes osteti nädalavahetusega üle kahe korra rohkem Gruusia veini Old Tbilisi kui nädalavahetustel enne Venemaa rünnakute algust Gruusia vastu.


Riiulid osteti nädalavahetusega Gruusia veinist tühjaks ning kaupluste töötajad kannavad neid parasjagu lettidele juurde, ütles SOK Eesti kommunikatsioonijuht Kadri Lainas Postimees.ee'le.

Mairika Juhandi Stockmannist ütles, et nende kaupluses on Gruusia veinid täiesti olemas ja kassasüsteem mingist nädalavahetuse ostutormist märku ei anna. Juhandi sõnul võivad varustusprobleemid tekkida siis, kui maaletoojatel Gruusia veinide varud otsa saavad.

«Selverites on müük olnud stabiilne ja suurt tõusu küll ei ole märgata, tooted on kauplustes olemas,» ütles AS A-Selver tegevdirektor Iivi Saar.

«Kui mõnes kaupluses on nädalavahetusel auk tekkinud, siis meie hankijad lubasid meile kaupa tarnida,» sõnas Saar.

«Hetkel neil kaubaga probleeme ei ole, aga nad ei välistanud, et võivad tekkida tarneprobleemid, kuna Gruusias on kannatada saanud mitmed transpordikanalid,» ütles Saar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles