Võtta pehmet sealiha ja peekonit. Tükeldada hoolsasti ja lisada soola, riivitud juustu, pipart, ingverit. Kui need on ühte segatud, lisada veel kaneeli, nelki, muskaati ja suhkrut. Vorstinahad värvida enne safraniga kollaseks. Toppida vorstid. Vorste tuleb keeta niisama kaua, kui keedetakse mune.
Segada hakkliha munaga, lisada soola, pipart, muskaati, ingverit, koriandrit. Siis vormida lihast pallid, palle veeretada riivsaias ja ürtide (pune, tüümian, rosmariin) segus. Küpsetada oliiviõlis. Kui pallid on pruunistunud, lisada rõõska koort ja punast veini, nii et pallid oleksid vähemasti poolenisti kaetud, hautada paar minutit.
Ahven keeta paksus mandlipiimas, riputada juurde suhkrut.
Haug tükeldada. Võtta head veini, hästi tükeldatud õunu, lasta neil keeda. Siis lisada haug, keeta, maitsestada 8 sidruni ja sortsu äädikaga, värvida kollaseks.
Võtta röstitud riivleiba, lisada valget veini, roosiveega lahti klopitud munakollast, lasta keema tõusta, maitsestada safrani ja suhkruga. Keeta mõned minutid.
Riivida head juustu ja lisada riivitud saia või leiba, et saaks kõva taigen. Siis lüüa sinna mõni muna, kuni saab hea taigen. Vormida ümmargused pallikesed, lasta aeglaselt kuumas rasvas küpseda.
Võtta peterselli, riivitud juustu, salveid ja veidi safranit ning leotatud leiba (võib asendada ka peekoniga). Segada kõik kana- või hernepuljongiga, kuumutada ja lisada veiniga segatud ingver. Lasta keema tõusta. Lisada veel juustu ja lüüa munad sisse.