/nginx/o/2013/11/19/2632034t1hb401.jpg)
Kui tavalised piparkoogid on muutunud igavaks ja tüütuks, võid proovida täiesti uut lahendust. Santa Maria kokk Ilmar Räni soovitab koos lastega teha maiust, millele annab jõuluhõngu piparkoogimaitseaine.
Kui tavalised piparkoogid on muutunud igavaks ja tüütuks, võid proovida täiesti uut lahendust. Santa Maria kokk Ilmar Räni soovitab koos lastega teha maiust, millele annab jõuluhõngu piparkoogimaitseaine.
Vahune piparkook kuuele
Kuumuta ahi 160 kraadini. Rösti sarapuupähklid, koori ja purusta. Sega omavahel kaerahelbed, pähklid, või, suhkur ja piparkoogimaitseaine. Tõsta saadud mass küpsetuspaberile ja rösti ahjus, kuni see muutub kuldpruuniks (umbes 6-10 min).
Seejärel jaga võrdselt purkidesse röstitud kaerahelbe mass, šokolaad ja vahukommid ning küpseta ahjus 220 kraadi juures 3-5 minutit, kuni vahukommid muutuvad pealt pruunikaks.