Lugeja küsib: miks on Elioni kordusTV saated nii kummaliselt lõigatud?

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elioni NutiTV.
Elioni NutiTV. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

«Olen Elioni kordusTV suur fänn, kuid pean tihti ka pettuma, kuna saated ei hakka päris algusest ja mõne puhul jääb ka lõpust mingi osa puudu. Miks on kordusTV saated nii veidralt lõigatud?» uuris Tarbija24 lugeja.

Elioni avalike suhete juht Kadri Talvistu.

Siin tuleb eristada lõigatud ja veel lõikamata saateid. Saateid on võimalik toimetada alles pärast eetrisolekut. Lõigatud saated tekivad KordusTVsse pärast eetrisoleku lõppu umbes 10 minuti jooksul. Kui KordusTV saade on toimetatud (st algus- ja lõpuajad paika pandud ning reklaamid välja lõigatud), siis annab sellest teada ka saate käimapanemisel ekraani alaossa ilmuv teade: «See saade on reklaamivaba». Kui saade tegelikult veel käib, siis ei ole see veel ka reklaamivaba. Sellisel juhul on seda saadet KordusTVs käivitades ekraani allosas ka teade: «See saade on reklaamidega».

Kuna KordusTV arhiivis hoitakse kõiki Eesti telekanalite omasaateid kaheksa päeva jooksul pärast eetrisolekut, siis on valdav enamus saateid siiski kindlasti reklaamivabad ning õigete algus- ja lõpuaegadega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles