Päevatoimetaja:
Sander Silm

Mis vahe on broilerifileel ja sisefileel?

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Hanneli Rudi
Copy
Broilerifileed võib nimetada ka broileri välisfileeks.
Broilerifileed võib nimetada ka broileri välisfileeks. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Kui Rannamõisa pakub jahutatud broilerifileed, siis Tallegg müüb peale selle ka jahutatud broileri sisefileed.

«Broileri lihakehal on kaks rinnafileed ja kummagi filee all on umbes 50-grammine lihariba ehk kergesti eraldatav sisefilee,» selgitas Õhtulehele Rannamõisa kaubamärgi tootejuht David Pärnamets.

 Broilerifilee kaalub 150–200 grammi, sõltuvalt linnu suurusest. Sisefilee on samasugune ilus valge liha kui filee, aga n-ö pärisfileest on see odavam.

«Broilerifileed võib nimetada ka broileri välisfileeks,» lisab Talleggi kommunikatsioonijuht Liis Põld.

Tagasi üles