Rocca al Mare Suurhalli aktsionärid kiitsid emissiooni uuesti heaks

Liina Valdre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocca al Mare Suurhall.
Rocca al Mare Suurhall. Foto: Toomas Huik

Reedel kogunenud AS-i Rocca al Mare Suurhall aktsionäride erakorraline üldkoosolek kiitis uuesti heaks kahjumi katmiseks aktsiate emiteerimise, kuna peale eelmist üldkoosolekut selgus, et B-akstionärid ei andnud otsuse vastuvõtmiseks piisavalt poolthääli.

Peale eelmisel erakorralist koosolekut 23. oktoobril selgus peale hääletustulemuste detailset analüüsi, et akstiakapitali suurendamise otsust ei võetud vastu, kuna üks aktsialiik ehk B-aktsia ei olnud andnud piisavalt poolthääli, rääkis suurhalli juhatuse liige ja tegevjuht Tarmo Hõbe BNS-ile.

«Iga aktsialiik peab andma kaks-kolmandikku poolthääli ja selgus, et üks aksialiik ei olnud seda andnud, selle tõttu oli vaja täna teha uus koosolek ja see aktsiakapitali suurendamise küsimus ja emissioon uuesti hääletada,» ütles Hõbe.

Ta lisas, et reedel võeti 100-protsendiliste poolthäältega otsus uuesti vastu. Ja kuna vahepeal on läinud paar nädalat aega mööda, siis pikendati aktsiate märkimise tähtaega 30. detsembrini.

«Aga selles mõttes on positiivne, et riigiga käib nüüd tihe sisuline koostöö. Nende poolt on huvi teha koostööd, et järgenavte aastate asjad ja äriplaanid siin koos paika panna, nii et ka nemad oleks huvitatud siin kaasa löömast,» rääkis Hõbe. «Selles mõttes on protsess vahepeal edasi läinud ja ka eraomanikud on igal juhul huvitatud nii riigi kui linnaga koostööst.»

Ettevõte soovib aktsiakapitali suurendada 2,3 miljoni euro võrra 2,3 miljoni euroni uute A-aktsiate emiteerimisega. Ettevõte emiteerib kokku 38 355 A-aktsiat nimiväärtuses 60 eurot ülekursiga 195 eurot. Kokku kuulub aktsiate eest tasumisele 9,8 miljonit eurot, millest 2,3 miljonit on nimiväärtus ja 7,5 miljonit ülekurss.

Suurhall sai mullu 2,9 miljonit eurot kahjumit, aasta varem oli ettevõtte kahjum 492 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles