Rannarootsi maitsemeelelahutaja ning Arigato kohviku ja catering’i peakokk Erlis Schönberg soovitab jõuluajal teha ise laste lemmiklisandit, õuna-tomatiketšupit.
Jõulumekiga õuna-tomatiketšup
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulumekiga õuna-tomatiketšup
Veidikese jõul hõngulisem tomati-õunaketšup valmib kiiresti. Koori õunad ja tomatid võrdses koguses. Eemalda südamikud ja haki suuremateks kuubikuteks. Pane poti põhja veidike vett ja kuumuta õuna-tomatikuubikud läbi. Lisa suhkur, näpuotsaga kaneeli, soola ja pipart. Hauta segu tasasel tulel pehmeks ning sega aeg-ajalt. Purusta pehmenenud segu ühtlaseks. Ja maitsesta veel, kui vajalikuks pead.