/nginx/o/2013/11/07/2605294t1he2ef.jpg)
Rannarootsi maitsemeelelahutaja ning Arigato kohviku ja catering’i peakokk Erlis Schönberg jagab nippe, kuidas verivorsti serveerida.
Rannarootsi maitsemeelelahutaja ning Arigato kohviku ja catering’i peakokk Erlis Schönberg jagab nippe, kuidas verivorsti serveerida.
Küpseta verivorst ahjus või madalal kuumusel pannil. Enne ikka torka vorsti sisse hambatikuga vähemalt kolm auku. Siis ei löö liigses kuumas vorsti lõhki. Lisandiks võid pakkuda hõõgveinis hautatud kapsast, mis annab kokku keedes kapsale mõnusa jõulumaitse. Kapsamoosiks võid kasutada eelmisel päeval üle jäänud hapukapsast, et jõuluajal ükski iva raisku ei läheks. Veidikene särtsu võid lisada riivitud ingveriga. Seejärel püreeri kapsas moosiks ja lisa veel maitse järgi pohli ja originaalne vorstilisand ongi valmis.