Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

Vürtsikas hõõgveinis hautatud hapukapsamoos ja pohlad verivorsti kõrvale

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Naine
Copy
Vürtsikas hõõgveinis hautatud hapukapsamoos ja pohlad verivorsti kõrval
Vürtsikas hõõgveinis hautatud hapukapsamoos ja pohlad verivorsti kõrval Foto: Erlis Schönberg

Rannarootsi maitsemeelelahutaja ning Arigato kohviku ja catering’i peakokk Erlis Schönberg jagab nippe, kuidas verivorsti serveerida.

Küpseta verivorst ahjus või madalal kuumusel pannil. Enne ikka torka vorsti sisse hambatikuga vähemalt kolm auku. Siis ei löö liigses kuumas vorsti lõhki. Lisandiks võid pakkuda hõõgveinis hautatud kapsast, mis annab kokku keedes kapsale mõnusa jõulumaitse. Kapsamoosiks võid kasutada eelmisel päeval üle jäänud hapukapsast, et jõuluajal ükski iva raisku ei läheks. Veidikene särtsu võid lisada riivitud ingveriga. Seejärel püreeri kapsas moosiks ja lisa veel maitse järgi pohli ja originaalne vorstilisand ongi valmis.

Märksõnad

Tagasi üles