Seli: spordi rahastamine tehakse poliitiliseks

Liina Valdre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neinar Seli.
Neinar Seli. Foto: Sille Annuk

Tallinna Sadama nõukogu ja Eesti olümpiakomitee (EOK) juhi Neinar Seli sõnul on kahju, et spordi rahastamine tehakse poliitiliseks.

Tallinna Sadama nõukogu otsustas eilsel koosolekul eraldada 250 000 eurot Eesti olümpiakomiteele.

Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium kommenteeris lehele, et neil on tõsised kahtlused, kas tehtud otsus lähtus Tallinna Sadama kui äriühingu huvidest ning kas see oli kooskõlas seaduse ja hea äriühingujuhtimise tavaga.

Vastuseks küsimusele, et kas siin on tema hinnangul tegemist huvide konfliktiga vastas Seli , et advokaatidelt on võetud õiguslik arvamus ning Tallinna Sadam on EOK-d toetanud viimased 16 aastat.

«Kahju, et sporti tahetakse poliitikasse kiskuda,» kommenteeris Seli lehele.

Tallinna Sadama sponsorkomisjonist on Seli eelmisel sügisel tagasi astunud, kuid lisas samas, et kui ta oleks eile nõukogus hääletamata jätnud, siis olekski otsus tegemata jäänud.

01.11.2013.a avaldatud artikkel «Seli: spordi rahastamine tehakse poliitiliseks» sisaldab Neinar Seli kohta ebaõiget faktiväidet. Neinar Seli ei ole Postimehele kinnitanud, et hääletas 31.10.2013.a toimunud Tallinna Sadama nõukogu koosolekul, kus arutati Eesti Olümpiakomiteele raha eraldamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles