Diiselrongides hakatakse müüma uut tüüpi pileteid

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustratiivne foto.
Illustratiivne foto. Foto: Liis Treimann / Postimees

Alates 1. jaanuarist hakkavad Tapa ja Rapla suunalistes diiselrongides kehtima tsoonipiletid. Samasugused piletid on kasutusel juba elektrirongides.

«Tsoneerimine kiirendab tihedalt peatuvas rongis piletimüügiprotsessi ning võimaldab pakkuda klientidele laiemat hulka piletitooteid (nt päeva- või kuupiletid, ühispiletid Tallinna linnaga),» teatas Elron oma kodulehel ilmunud teates. Millised peatused neil liinidel millisesse tsooni jäävad ning millisteks kujunevad piletihinnad uuel aastal, ei tahtnud Elroni turundusjuht Norbert Kaareste rääkida. «Me avalikustame need novembri keskel,» sõnas ta vaid.

Uuest aastast hakkab diiselrongides kehtima Elroni sõidukaart, mis annab nii rongis kui internetis 10protsendilise hinnasoodustuse, võrreldes paberkandjal piletihinnaga.

Elron asub pakkuma ka veebist ostmise puhul 10% piletihinna soodustust. See tähendab, et internetist piletit ostes on hind kliendile 10% soodsam kui rongis.

 30 protsenti soodsama pileti võivad diiselrongides osta kuni 19-aastased (k.a.) õpilased, kuni 26-aastased (k.a.) üliõpilased, pensionärid, puudega lapse saatja, keskmise või raske puudega 16-aastased ja vanemad isikud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles