Elektrivooluta saarlasi vihastab infosulg

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektrita majapidamises on abiks ka petrooleumilamp ja lauanurgal mängiv patareidega raadio.
Elektrita majapidamises on abiks ka petrooleumilamp ja lauanurgal mängiv patareidega raadio. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

«Elektrita olemise kannatab veel välja, aga seda, et keegi mingit infot ei anna, seda ei kannata,» ütles Torgu vallavanem Tiit Põld Saarte Häälele. Eile õhtul oli suur osa Torgust ikka veel elektrita ja murelikele sõrulastele ei osanud keegi midagi lohutavat öelda.

Tiit Põllu sõnul maksavad tarbijad Elektrilevile elektri kohaletoomise eest kõrget hinda ja selle eest oleks neil vähemalt õigus teada saada katkestuste kestust.

Kaarma valla Kirikuküla külavanem Aime Tõnsau oli ilmselgelt häiritud teatest, et nende pere võib elektrita jääda kuni järgmise nädalani.

«Nalja teete või. Mis te räägite? Me teeme siin ju ka tööd ja käime koolis,» kurjustas külavanem eile lõuna paiku. «Kui traate vaadata, siis neile on tõesti 4–5 puud peale kukkunud. See ju igavene vana liin,» rääkis ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles