isePankur laienes Euroopasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
isePankuri juhi Pärtel Tombergi sõnul kujundavad nad oma tegevust ringi niimoodi, et see läheks finantsinspektsiooni järelevalve alla.
isePankuri juhi Pärtel Tombergi sõnul kujundavad nad oma tegevust ringi niimoodi, et see läheks finantsinspektsiooni järelevalve alla. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti päritolu ühisrahastuse teenus isePankur laiendas oma haaret ning pakub nüüdsest täisteenust lisaks Eestile Hispaania ja Soome turul. isePankuri teenus investoritele on avatud 28 riigis üle-Euroopa, teatas ettevõte.

Soomes on tänaseks esitatud laenutaotlusi 18.3 miljoni euro eest ning Hispaanias 1.4 miljoni euro eest. isePankuri laenumahtude kasv on olnud igakuiselt keskmiselt 20 protsenti ning oktoobrikuus väljastati laene rohkem kui 1 miljoni euro eest.

isePankuri eesmärk Soomes ja Hispaanias on pakkuda madala intressiga tagatiseta laene rohkematele inimestele ja tagada mitmekesisemad investeerimisvõimalused investoritele.

isePankuri tegevjuht Pärtel Tomberg põhjendas uute turgude valikut järgnevalt: «Vaatamata kõrgele töötusele Hispaanias on hästi tasustatud stabiilse sissetulekuga tarbijate koguarv endiselt kõrgem kui kõigis Põhjamaade ja Balti riikides kokku. Soome on meile lähedal olev ja tuttav riik, kus on kiirlaenud väga levinud ning seega on seal palju tarbijaid, kellel saame aidata vabaneda kallitest kiirlaenudest ning säästa igakuistelt laenumaksetel.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles