TTÜ palkas kutsika tuju tõstma

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jack Russelli kutsikas.
Jack Russelli kutsikas. Foto: Sille Annuk / Postimees

TTÜ allasutuse innovatsiooni- ja ettevõtluskeskuse Mektory kõige noorem töötaja on  Jack Russelli terjer nimega Jack, kes on ka keskuse kodulehel töötajate kontaktandmetes pildiga kirjas.

Tallinna Tehnikaülikooli innovatsiooni ja rahvusvaheliste suhete prorektor Tea Varraku sõnul käib varsti kuuekuuseks saav kutsikas iga päev tööl ja on tubli tujutõstja, kirjutab Õhtuleht.

«Ei, palka ta kahjuks ei saa ja sööki ja kõike pean ka ise ostma,» rääkis Varrak. Tema sõnul on  Mektory ehk  Tallinna Tehnikaülikooli innovatsiooni- ja ettevõtluskeskuse koer, mitte tema oma.

Koer on soetatud Mektory raha eest ning kuna kutsika ostmine ülikoolile päris tavaline pole, selgitab Varrak, et Mektory maja ongi tavapärasest väga erineva ja uudse lähenemisega kontseptsioon laste, üliõpilaste, õppejõudude, ettevõtjate ja teiste koostööks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles