Piltuudis: jõuluehted tulid keset oktoobrit müügile

Tiina Kaukvere
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulukaubad Home 4 You poes Rocca Al Mare keskuses.
Jõulukaubad Home 4 You poes Rocca Al Mare keskuses. Foto: Andres Haabu

Tähelepanelikud lugejad märkasid, et Rocca al Mare keskuse poes Home 4 You müüakse juba jõuluehteid.

Tegemist on ShiShi jõuluehetega ning tootedisaineri Taivo Pilleri sõnul lähevad ehted juba oktoobris kaubaks. «Oleme juba aastaid alustanud jõuluehete müügiga oktoobri teisel-kolmandal nädalal ja võin kinnitada, et praegusel ajal ehteid tõesti ostetakse. Kindlasti on inimesi, kes sellist ajastust liiga varajaseks peavad, kuid arvestades meie geograafilist asendit ei pea ma seda kuigi kummaliseks,» nentis Piller. Nimelt soovivad inimesed end tema sõnul pimedal ajal ehetega rõõmustada.

«Ega kellegil ju nii vara ehteid otseselt vaja veel ei ole, aga vahetult enne jõule ei ole enam ka valik selline,» lisas Piller, kes on kuulnud, et Londonis asuv Harrodsi kaubamaja avab jõuluosakonna juba juulis.

Hinnas ei võida

Home 4 You kinnitusel käib Rocca al Mare keskuses palju turiste, keda jõuluehted juba huvitavad.

Samas ei tasu loota, et varakult tegutsemine kokkuhoiu kaasa toob, kuna Pilleri sõnul hinnad soodsamad ei ole ja allahindlused tulevad siis, kui hooaeg läbi saama hakkab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles