Estonian Airi Leedu lendude keskmine täitumus oli 80 protsenti

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi lennuk.
Estonian Airi lennuk. Foto: Raigo Pajula.

12.veebruarist, kui Estonian Air avas esimese lennuliini Leedus, kuni 31.märtsini reisis Tallinna-Vilniuse-Amsterdami liinil ühtekokku 6703 reisijat. Lendude täituvus oli 80 protsenti.

Estonian Airi kommertsala asepresident Rauno Parras ütles, et poolteist kuud tagasi toimunud laienemise Leetu tingis sealse lennuturu Eestist oluliselt suurem potentsiaal ja Vilniuse lennujaama atraktiivsus, mida toetavad lennujaamamaksude soodne hinnapoliitika ning Leedu valitsuse jõupingutused lennuliikluse arendamiseks.

Lennud Tallinna-Vilniuse-Amsterdami liinil toimuvad koostöös lennufirmaga KLM Royal Dutch Airlines. Koostöö kahe lennufirma vahel sai alguse 2009. aasta kevadel, kui Estonian Air avas Tallinna-Amsterdami lennuliini.

Koostöölepingu Vilniuse-Amsterdami lennuliini avamiseks koodijagamise alusel sõlmisid lennukompaniid käesoleva aasta jaanuaris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles