Tele2 Eesti endine juht siirdub Kasahstani tööle

Liina Valdre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mindaugas Ubartas.
Mindaugas Ubartas. Foto: Liis Treimann

Tele2 grupp suunab praeguse Eesti üksuse juhi Mindaugas Ubartase Kasahstani firma äridirektoriks, Eestis võtab juhtimise üle finantsjuht Argo Virkebau.

Tele2 AB asepresidendi Niklas Sonkini sõnul liigub Eesti üksus õigel teel ning grupp palus Ubartasel liituda suure potentsiaaliga Kasahstani ettevõtte juhtimismeeskonnaga.

Kasahstanis saab Ubartasest äridirektor, kes juhib müügi, turunduse, tootearenduse ja klienditeeninduse valdkondasid. Ubartas on varasemalt kuus aastat juhtinud ka Tele2 Leedu müügi- ja turunduse osakonda.

Tele2 Eesti uus juht selgub rahvusvahelise konkursi käigus, seniks võtab 1. novembrist tegevdirektori kohused üle ettevõttes seitse aastat töötanud finantsjuht Argo Virkebau.

Tele2 kuulub rahvusvahelisse Tele2 gruppi, millel on ülemaailmselt 15 miljonit klienti kokku 10 riigis. Tele2 on noteeritud NASDAQ OMX Stockholmi börsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles