Meediaorganisatsioonide Liit otsib uut teleuuringuteenuse pakkujat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Raudsaar
Mart Raudsaar Foto: Sille Annuk / Postimees

Eesti Meediaorganisatsioonide Liit korraldas hanke leidmaks uut teleuuringuteenuse pakkujat. Varem on turuosalistele teenust pakkunud TNS Emor.

Liidu juhatuse liikme Mart Raudsaare sõnul toimus hange esimest korda, kuna varem oli pakkujaturg, kuid nüüd on olukord muutunud. «Varem määras pakkuja uuringureeglid ja uuringud olid pakkuja omanduses, kuid nüüd jääksid andmed meile,» selgitas Raudsaar.

Tema sõnul laekus neile teisipäevaks, mil lõppes hanke esimene voor, neli väga tugevat pakkumist. «Otsustasime kõik neli äärmiselt tähelepanelikult vaatluse alla võtta ning me ei kavatse kedagi neist teisest voorust kõrvale jätta,» rääkis Raudsaar.

Hanke võitja avalikustatakse hiljemalt detsembri alguses.

Eesti Meediaorganisatsioonide Liitu kuuluvad Eesti Ajalehtede Liit, Eesti Ajakirjade Liit, Eesti Meediaagentuuride Liit ning alates sellest aastast ka Eesti Ringhäälingute Liit.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles