Tamming: ära hoia raha pangas

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Tamming
Alar Tamming Foto: Henn Soodla / Pärnu Postimees

Valuutavahetuse ja kulla müügiga tegeleva Tavidi nõukogu esimees Alar Tamming soovitab ajakirjas Saldo hoiduda pankades, kindlustusfirmadest ja pensionifondidest.


«Ära hoia raha pangas, sest läbi ajaloo on inimesed Eestis iga 40 aasta tagant oma rahast pankades ilma jäänud,» ütleb Tamming vastuseks ajakirja küsimusele, mis on raha kohta saadud tähtsaim õppetund. Nii on see ärimehe sõnutsi toimunud minevikus ja saab toimuma ka tulevikus.

«Ära kunagi võta laenu - laenu võttes hakkad kellegi teise jaoks tööle. Ära kunagi kindlusta ühtegi asja - kindlustus on hea äri eelkõige kindlustusfirmadele,» tõdeb Tamming.

Kullaärimehele kohaselt usub Tamming, et kuld on parim raha paigutamise koht: «Kui paar aastat tagasi oli kuld hea investeering, siis nüüd see seda pole. Pragu on kuld minu jaoks ainus investeering,» kinnitab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles