Ameeriklannast restoraniomanik Margaret Tindol soovitab aias kasvatada kolme maitsetaime: koriandrit, rosmariini ja basiilikut.
Restoraniomanik soovitab kasvatada kolme maitsetaime
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koriandrit armastab naine eriti värskena, kirjutas portaal My Soutex. Selle rohelised lehed sobivad näiteks salatitesse või siis erinevate liharoogade maitsestamiseks.
Rosmariin sobib samuti lihatoitudele ja basiilik on restoranipidaja sõnul eriti hea tomatite, feta-juustu ja oliividega.
Koriander külvatakse otse avamaale aprillis-mais. Rosmariini- ja basiilikutaimed istutatakse avamaale juunis.