Päevatoimetaja:
Sander Silm

Ekspert: kasvata aias seda, mida ise sööd

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Siiri Erala
Copy
Redised.
Redised. Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Mitmete aiandusraamatute autor Mel Bartholomew soovitab algajatel aiandushuvilistel enne köögiviljaaia rajamist mõelda oma toidulauale.

Algajate sage viga see, et maha pannakse peenarde kaupa rediseid ja kapsaid, rääkis mees Sunday Heraldile.

«Kas te sööte kõik need redised päriselt ära ka?» viskas ta õhku küsimuse, millele enne aia rajamist mõelda tasuks.

Maha peaks panema need köögiviljad, mis on aiaomaniku ja tema pere tavapärases toiduvalikus.

Küsimusele, kui palju midagi maha panna, annab samuti vastuse pilk toidulauale. Mõne kapsa võib kahjuritele mõeldes muidugi ka rohkem istutada.

Tagasi üles