Olympicu juht: netikasiinos võib võita kümneid miljoneid

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olympic Entertainment Groupi tegevdirektor Indrek Jürgenson ettevõtte internetikasiino avamisel.
Olympic Entertainment Groupi tegevdirektor Indrek Jürgenson ettevõtte internetikasiino avamisel. Foto: Liis Treimann.

Olympic Entertainment Group'i tegevjuhi Indrek Jürgensoni sõnul on internetikasiino edukalt käima läinud ning hea õnne korral on võimalik netikasiinos võita kümneid miljoneid kroone.


«Erinevatel mängudel on erinevad progresseeruvad jackpot'id, mille võitmisel võib korraga sülle kukkuda kümnetesse miljonitesse kroonidesse ulatuv võidusumma.

Olympic-Online'i netikasiinos saab mängida aga ka päris tasuta ja vaid 10-sendiste panustega, samuti saab tasuta ja erinevatel limiitidel mängida teiste mängijate vastu pokkerit,» märkis Jürgenson.

Tema kinnitusel on mängijad Olympic-Online'i hästi vastu võtnud.

«Eesti pokkerihuvilistel on läbi meie võimalus mängida maailma suurimas pokkerivõrgustikus iPoker, kuhu varem eestlastel juurdepääs puudus,» ütles Jürgenson.

Olympic-Online.com pokkeritoa avaturniiril osales tema sõnul 111 mängijat, kopsaka auhinnaraha teenisid 20 edukamat, sealhulgas võitja ligi 50 000 krooni.

Päev pärast uue internetikasiino avamist võitis aga üks õnnelik netikasiino külastaja mängus Golden Rally 36 960 krooni. Tänaseks on sarnaseid võite olnud mitmeid.

«Kuigi meie sihiks on esmajoones Eesti turg, on meil tänaseks kasutajaid mitmekümnest erinevatest maailma riigist, sealhugas ka näiteks Austraaliast, Hiinast, Kanadast, Kasahstanist, Kreekast, Türgist jne,» tõdes Jürgenson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles