Saare Golf Travel esitas kohtule pankrotiavalduse

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Golfiväljak.
Golfiväljak. Foto: Corbis / Scanpix

Kuressaare golfiväljakul mängijate toitlustamisega tegelev Saare Golf Travel esitas Pärnu maakohtule pankrotiavalduse. Kohus arutab avaldust 12. aprillil.

AS Saaremaa Golfi nõukogu esimehele Jüri Tiitusele tuli uudis pankrotiavaldusest üllatusena.

«Ei oska seda kohe kommenteeridagi,» rääkis Tiitus. «Meie jaoks on see keeruline situatsioon, sest tegu on olulise partneriga. Turunduses võime saada tagasilöögi, sest nad tegelesid mänguõiguste müügi ja mängijate teenindamisega. Aga eks me peame siis ise hakkama saama,» lisas ta.

Saare Golf Traveli 2008. aasta majandusaasta aruande kohaselt oli ettevõtte käive toona 8,7 miljonit krooni ja kahjum üle kolme miljoni krooni. Ettevõttel on maksu- ja tolliameti andmetel neljapäevase seisuga üle 56 000 krooni maksuvõlga.

Saare Golf Traveli tegevjuht Anu Lomp ütles, et pankrotiavaldusele vaatamata ei ole kinni midagi, kõik toimib ja valmistutakse lähenevaks golfihooajaks.

Saare Golf Travelile kuuluvas klubihoones asuv restoran Pegasus, mis oli talveks suletud, avatakse tema sõnul taas aprilli teises pooles.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles