Juba teine Tõnu Laagi hotellikäitaja pankroti äärel

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulasmaa spaakompleks.
Laulasmaa spaakompleks. Foto: MARINA PUSHKAR/PM/EMF

Möödunud nädalal viis Laulasmaa spaa juht kohtusse ettevõtte pankrotiavalduse. Tegemist on juba teise Tõnu Laagile kuuluva hotelli käigushoidjaga, mis manalateel.

2009. aasta alguskuudel läks pankrotti osaühing Laulasmaa Hotellid, mille omanik oli AS Fablio, mis omakorda kuulub kinnisvaraärimees Tõnu Laagile.

Mõnda aega pärast tolle firma pankrotistumist valmis aga kohe uus käitaja Laulasmaa Resort, kuhu määrati uus tegevjuht, kuid mille omanik jäi samaks - AS Fablio.

Nüüd, eelmisel nädalal, oli Laulasmaa spaad opereeriva firma juht Jukka Pietiläinen jällegi sunnitud sammud kohtu poole seadma ning paluma pankroti väljakuulutamist, kuna müügitulu ei vastanud väidetavalt ootustele ning otsitud investorit ei suudetud leida.

Krediidiinfo maksehäireteregistri andmeil on praegu kohtu vastust ootavad firma maksuvõlg üle poole miljoni krooni. OÜ Laulasmaa Hotellid võlg aga lausa 2 miljonit.

Kas võib oodata, et paari kuu pärast peredele veemõnusid pakkuvat spaad hoiab käigus jälle üks Tõnu Laagi uuemaid firmasid?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles