Jaotusvõrgu juht paneb ameti maha

Mirjam Mäekivi
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Uudam
Margus Uudam Foto: Raigo Pajula

OÜ Jaotusvõrk juhataja Margus Uudam lahkub alates 8. augustist Eesti Energiast ning kuni uue juhi valikuni täidab Jaotusvõrgu juhataja kohuseid praegune võrguhalduse juht Tarmo Mere.


«Olen jõudnud arusaamisele, et parim, mida omalt poolt Jaotusvõrgu ja Eesti Energia kasuks olen saanud anda, on tehtud. Seetõttu pean õigemaks tänasest ametist loobuda,» teatas Uudam oma lahkumisest Eesti Energia pressiesindaja vahendusel.

2004. aastal Eesti Energiaga liitunud Uudam andis ettevõtte juhi Sandor Liive sõnul kõva pause Jaotusvõrgu ja kogu Eesti Energia arengusse.

«Margus on julge ja kiire tegutseja, kes on jõuliselt suunanud Jaotusvõrgu kolme olulise eesmärgi, pingeprobleemi lahendamise, rikete ja elektrikao vähendamise, täitmisele,» kiitis Liive.

«Lisaks sellele on tema juhtimise ajal kasvanud hüppeliselt töötajate pühendumuse näitajad. Olen kindel, et Marguse moodustatud Jaotusvõrgu meeskond viib need klientidele nii olulised ambitsioonikad eesmärgid ellu.»

Jaotusvõrk on Eesti suurim elektrivõrgu ettevõte, mis toob elektrienergia ligi poolele miljonile kodule ja ettevõttele.

Jaotusvõrk investeerib elektrivõrgu uuendamisse kolme aasta jooksul 4,8 miljardit krooni, mille peamine eesmärk on vähendada elektrikatkestusi poole võrra.

Jaotusvõrgu teeninduspiirkonnaks on kogu Eesti, välja arvatud Läänemaa, Narva linn ja selle lähiümbrus ning Viimsi vald.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles